U bevindt zich op de pagina >> gastenboek


Een gastenboek ligt doorgaans in de expositieruimte. Tijdens een tentoonstelling schrijven de bezoekers hun reacties in een boek. De kunstenaar is immers niet de gehele tentoonstellings-periode aanwezig en krijgt op deze manier toch respons. Ik nodig u van harte uit om een bericht achter te laten in dit digitale gastenboek. U kunt uw bericht naar mij mailen en zal dan binnen enkele dagen op deze pagina weergegeven worden.

 

Ontvangen berichten

2022

Thanks for sending me the link! You are very prolific. The subtle textures and colors really show in those images. They all very nicely illuminated. It would be fun to cut out one of the images and place it on a large scale in a public place. Thanks for sharing your wonderful work! Best, Larry (22-8-2022)

2020

Het is mooi om te zien dat jij juist in het omarmen van de leegte nieuwe creatieve mogelijkheden ziet. Dat is volgens mij een primair uitgangspunt van veel moderne kunst – we kunnen en willen immers niet meer terugvallen op de alles invullende ‘volte’ van het geloof, de traditionele samenleving, de vastliggende patronen van de wieg tot het graf etc?
Ik heb zojuist ook wat gedwaald in je website en moet zeggen: prachtig werk! De recente Duo’s bv getuigen van groot vakmanschap, zoals je werk in het algemeen niet te koop loopt met goedkope, onverwerkte emoties – knap hoor! Aangenaam verrast was ik ook toen ik bij de Uitleen, meen ik, op de namen van Tàpies en Chillida stuitte. Beide mannen behoren tot mijn favoriete kunstenaars – sterker, in mijn nieuwe boek staat een fragment over Chillida’ monumentale sculpturen in San Sebastian en elders; ben benieuwd wat je daarvan vindt! En ook zie ik nu duidelijk dat je in delen van je werk verwantschap vertoont met zijn zwarte quasi-mathematische figuraties.
Cyrille Offermans (15-10-2020)

Mooi, strak en consequent werk zag ik op jouw heldere website. Wat een goed idee om je werk in boekjes te tonen en ook te verkopen. Ook jouw website ziet er goed uit. Ik had nog niet eerder zo een duidelijk beeld van je werk.
Ben wel benieuwd hoe jij je Omhelzingen/ Embracings uit gaat voeren in welk materiaal?
Hanneke Klinkum (12-10-2020)

Je verrast me telkens weer, nu met je serie embracings, hoewel ik het houd bij eenvoudig....." omhelzingen".
Werk je nog in het atelier in Tilburg centrum en is er een mogelijkheid je werk daar in echt te bekijken? Zou ik zeer waarderen.
Jettie Dooper (10-10-2020)

Je laatste werk spreekt mij het meeste aan qua kleur en verbinding.
Maar misschien doet corona ons verlangen naar verbinding. Ga zo door.
Maryan Geluk (8-10-2020)

Je hebt dat prachtige woord OMHELZING op een mooie manier inhoud gegeven. Het beeld van 2 afzonderlijke eenheden die samen een nieuw geheel vormen vind ik mooi om te zien. En je hebt helemaal gelijk, je kunt in feite alles omarmen dus ook verlangen, hoop en liefde. 
Jan van Heerbeek (7-10-2020)

Dank voor het toezenden Marlies. Mooi werk en inspirerende gedachtes.
Ineke van Rijsselberg (5-10-2020)

2016

I have seen your artwork on the website you sent me!
And it's amazing. I showed your work to my friends who belong to design academy and they loved it too.
Srishti (29-4-2016)

Thank you for the link to your amazing work. I particularly like how the shadows created by the work becomes a part of the piece. I love the playfulness of the easy forms, colour and construction and an expression of bound and free.
Kim Lenglet (27-4-2016)

I went back and looked at your Photobook again. You did some very nice images. I like your sense of composition and the qualities of light you captured. Best Wishes,
Larry Hamill (31-1-2016)

2015

Lente riten in ArToll 3 mei 2015
Ik vond het ook een heel mooie tentoonstelling en ik was onder de indruk van de monumentaliteit van jouw werk. Prachtige pianomuziek van Dore van Deijck.
Jettie Dooper (03-05-2015)

Dag Marlies Lebesque,
Wij zitten in een grote overgang fase in deze nieuwe eeuw.
Uw werk heb ik een paar maal bekeken en ik moet eerlijk zijn, het spreekt mij niet aan. Wel uw gedachten en visies die eraan ten grondslag liggen.
U bent een integere, bevlogen kunstenaar en dat waardeer ik zeer. Maar om met uw werk te kunnen omgaan, moet ik er ook iets mee hebben, anders heeft het geen zin. Ik hoop dat u weer de voor u juiste plekken zult vinden in deze turbulente wereld. Hartelijke groet,
Anthonia van Rappard, Hofstede Galerie Lijn 3 / Geersdijk (20-3-2015)

Marlies,
Ik vind de kleuren prachtig! Zo warm! in het fotoboek colours. We zijn momenteel druk bezig met verbouwen. Ik zie wel een aantal kunstwerken die heel mooi zouden kunnen passen.
Wanneer de boel 'klaar' is kom ik graag eens kijken!
Philine (11-3-2015)

I like the art you presented in your new photo book (colours). One that really stood out was the piece that had side lighting that cast really nice shadows. The 'rough' colors work very well.
Lary Hamill (11-3-2015)

Marlies, een heel mooi boek colours of my mind. Ik herken jouw werkwijze, maar zo met de kleurvlakken wordt het nog krachtiger.
Jettie Dooper (21-2-2015)

Wat een prachtig boek colours of my mind, en wat een leuke, mooie werken! Geweldig.
Liz (21-2-2015)

 

2014

Krachtig werk, met die draden en stokjes. In de westerse wereld nog nooit gezien, zeer internationaal.
Guido Lavenns (16-8-2014)

Gute Idee, das Lineare mit den Flächen zu kombinieren!
Groetjes Sigrid (14-8-2014)

Excellent, Marlies! Keep producing! Thanks for keeping me up to date with your work.
Terry Barret  unt/ (17-7-2014)

 

2013

Hallo Marlies,
wat een inspirerende site! Ik kwam binnen via de site van TETEM, nieuwsgierig geworden n.a.v. de foto die daar stond. De recente serie vind ik erg mooi, vooral Viering en Van Buiten naar Binnen (als ik dat goed onthouden heb). Heldere vormen, heldere kleuren. Erg mooi! Wie weet zie ik het nog eens in het echt, zou leuk zijn.
Vriendelijke groet, Marianne Plug (26-3- 2013)

Marlies, it is quite enjoyable to watch your work evolve over the years. I like the colors and interactions in the new artwork you just posted. I should be interesting to see where this series id going.
Larry Hamill (24-2-2013)

Ik kreeg vorige week je nieuwe site te zien. Ziet er heel mooi uit. Ben erg enthousiast over je draadfiguren, daar ligt naar mijn idee je grootste kracht, je boekje is ook heel mooi. Geweldig dat deze technieken het mogelijk maken om mensen een kijkje te gunnen in de keuken van de kunstenaar. Proficiat hiermee.
Anna Marie (2-2013)

Wat ik zo zag, heel mooi.
Als ik het wat rustiger heb, kom ik zeker eens kijken.
Groetjes Madeleine (2-2013)

 

2010

Beste Marianne en Marlies!
Afgelopen zondag bezochten mijn man en ik Contrasten in Balans in de Terpkerk in Urmond. Wat schitterend, inderdaad een balans, niet alleen de geweldige chemie tussen jullie werk onderling, maar ook binnen jullie eigen werk. Echt een top expositie voor de Culturele Werkgroep Stein.
In 2007 bezochten Henk Lenssen en ondergetekende jullie ateliers in de voormalige brandweerkazerne in Tilburg. We waren er toen al van overtuigd dat dit in een hele mooie duo expositie zou resulteren. Het is inderdaad een prachtig harmonisch geheel met voor elk van jullie beiden hoogtepunten van jullie werk. Ik kan het niet laten om jullie dit te laten weten al ben ik niet meer actief lid binnen de werkgroep. Met hartelijke groet,
Christiane Haan, 21-10-2010

 

Dag Marlies,
Na een ronde door de tentoonstelling ben ik bij jouw werk blijven stilstaan en weer een keer teruggegaan. Vond ik het andere werk nogal obligaat, het jouwe sprong eruit door een eigen en eigenwijze opvatting. Van mij had je meer ruimte mogen krijgen! Ben benieuwd naar meer.
John Dohmen, 31-1-2010

Dag Marlies,
Gisteren bezocht ik het Kruithuis in Den Bosch en kwam jouw kunst tegen met het verhaal over de multiculturele samenleving als inspiratie en achtergrond; het gefragmentariseerde, wat zo mooi in jouw werk tot uiting komt: in enerzijds de op elkaar reagerende kleuren en anderzijds de vormen, de fragmenten die jij bijeen voegt. Mijn naam is Peter van Helden. Op woensdag 21 april a.s. organiseren wij een lezing van en met Mw. Manuela Kalsky die aan het begin staat van de actie voor een Nieuw W!J, mede op basis van de studies van Paul Scheffer over onze multi-culti samenleving (In Land van Aankomst pleit Scheffer al voor een nieuw wij). Die lezing wordt gehouden in de Grote Kerk, Centrum Den Bosch vanaf 20.00 uur 's avonds. Jouw werk past daar voortreffelijk bij! Mijn vraag is: voel je er voor om te participeren?
Peter van Helden, 25-1-2010

Hoi Marlies,
Het was een mooie zaal die je tot je beschikking had. Wij waren erg gecharmeerd van de twee allerkleinste werkjes, een hoofdzakelijk wit met een soort doosje erbij en de ander in blauw en geel. Verder de twee sobere werken met weinig kleur aan het begin en eind van de lange wand. Grappig, dat Ad en ik dat afzonderlijk van elkaar vonden. Je zult wel blij zijn dat de tentoonstelling er nu staat, want te zien is dat er enorm veel werk verzet is. Hoop voor je dat er goeie reacties komen en wie weet ook nog wat verkocht gaat worden. Wens je daarmee alle succes. Groet en tot spoedig,
Anna Marie, 10-1-2010

 

2009

Ha Marlies,
Niet helemaal per ongeluk kom ik op je website terecht. Mooie site trouwens. Wat een heerlijk vrij werk, en zo vrolijk ook. En wat een productie. Ik zie hier en daar wat raakvlakken met mijn eigen werk maar gelukkig niet al te veel. De draadtekeningen, daar was je indertijd al mee bezig, aan het einde van míjn lerarenopleiding-tijd. Overgestapt van draad, lap en vezel naar werken op papier? Hoewel niet helemaal, hier en daar zie ik de draadjes weer terug als constructiemateriaal. In ieder geval erg schilder-achtig allemaal. Leuk en goed om te zien hoe je je hebt ontwikkeld, althans je beeldende werk. Hoop en denk dat het goed met je gaat; als je de energie hebt om zoveel sprankelend werk te maken gaat het vast goed met je groet,
Marjolijn Delver, 28-1-2009

 

2008

Je werk ziet er interessant uit. Geen enkele reden om 'n oor af te snijden uit frustratie. Ik neem je informatie op in mijn map "elders te koop". Met vriendelijke groet,
Leon Mommers, Maastricht , 6-11-2008

Dag Marlies Lebesque, Ik heb uw werk met zeer veel interesse bekeken. Helaas moet ik u teleurstellen. De DSM collectie richt zich steeds meer op de internationale markt. Bovendien is het beleid de komende periode gericht op kunst die ingrijpt in het gebouw en voor speciale plekken in opdracht wordt gemaakt. Ik zie uw werk niet in die lijn. Ik hoop dat u andere ingangen vindt en wens zeer veel succes in uw loopbaan, een hartelijke groet,
Catharien Romijn, 5-9-2008

Marlies, jij hebt weer mooi werk ontwikkeld en opgebouwd en via de vernieuwde site is het zeer de moeite waard om de ontwikkeling in je werk te bekijken en te blijven volgen. Succes!
Maria B, 9-4-2008

Wat een mooie website Marlies! Een prachtig overzicht. Veel inspiratie voor de komende tijd.
Annemarie Veenstra, 6-4-2008

 

2007

Ik ben jaloers op het vrije werk van je. Ik moet (nog steeds) vooral toegepast werk doen, maar wie weet, later.
Rob Vermeulen, 4-11-2007

Hoi Marlies, even een reactie op de door jouw geleverde kunstwerken. Wat ontzettend mooi! Ik vindt het een enorme verrijking voor het kantoor, het ziet er nu veel bewoonbaarder en levendiger uit. Wij zijn er echt heel erg blij mee. Heel erg bedankt. Met vriendelijke groeten,
Ing. Hessel H.J. de Haan, De Haan Automatiserering , 28-9-2007

Eindelijk even de tijd om naar je werk te kijken. Het is zeer interessant en ik zal je gegevens bewaren. Op het moment dat ik er iets mee zou kunnen neem ik contact met je op. Met vriendelijke groet,
Vera Schoffelen, SBK-KNSM, Amsterdam, 10-9-2007

Ik ben gisteren naar de tentoonstelling in het ABP kantoor geweest, volgens mij op de laatste dag. Het was een vreemde ervaring, de tentoonstelling te zien in het verlengde van de autorit naar Heerlen. Ik had namelijk de juiste afslag gemist en kwam daardoor in een ingewikkeld stedelijk en voorstedelijk labyrint van wegen terecht, waar het me nogal van duizelde, voor ik eindelijk het ABP-gebouw vond. Je expositie sloot eigenlijk precies op die ervaring aan, alleen nu gelukkig zonder de gekmakende en ergerlijke kant daarvan: veel labyrinten, vreemd kronkelende en elkaar kruisende 'wegen' heb ik gezien, soms (gezien de grijzige schaduwpatronen 'eronder') ook in meerdere lagen, als wegen die boven de grond zweven, en daardoor soms ook iets van reusachtige, vreemde spinnenwebben hadden. Het is duidelijk het werk van iemand die het onbekende zoekt, het onafgemaakte, soms in het kapotte en onherstelbare terechtkomt. Want het zijn nooit werkstukken die de kijker een gemakkelijke thuiskomst in het vooruitzicht stellen. Mooi ook om zoveel werk bij elkaar te zien, verwant maar toch, ook door de verschillende materialen e.d. zeer divers. Gefeliciteerd! Met een vriendelijke groet,
Cyrille Offermans, 26-8-2007

In november 2006 hebben wij "Tekens van iets - 2000" definitief aangeschaft na een jaar gehuurd te hebben. Wij hebben een goede keuze gemaakt en zijn nog steeds blij met deze aanschaf. Wie volgt...
Maria & Wim, 4-6-07

 

2006

Ik vind het rotondebeeld schitterd!!! Ze zijn gek als ze niet over de brug komen! Erg leuk om zo met alle info op de hoogte te blijven van al het moois dat je maakt. Dank je wel. Liefs,
Philine, 8-11-2006

Geachte Marlies Lebesque,
De serie STIGMA VERWERKT vind ik uitstekend. Nooit zou ik zo'n titel hebben kunnen bedenken.
Proficiat, helpster op het pad der evolutie.
Teuny Tukker, Antwerpen, 2-8-2006

Heel erg bedankt voor je regelmatige toezending van nieuws en werk. Ik ben zeer onder de indruk en wil graag een werk van je kopen zodra dat kan. De serie STIGMA VERWERKT spreekt me nogal aan vanwege de materialen en het gegeven. Ik hoop dat we op korte termijn in de gelegenheid zijn om je werk in het echt te zien. Succes en wellicht tot ziens,
Annelies Vossen, Maastricht, 23-6-2006

Ik zie op je beide sites dat je knetter hard aan het werk bent, en ik heb vol bewondering alles bekeken. Succes en wellicht tot ziens,
Rogier Fokke, Amsterdam, 16-5-2006

Beste mevrouw Lebesque,
Zaterdagmiddag bezochten mijn vriend en ik de kunstbeurs in Martiniplaza in Groningen. We wilden ons oriënteren op kunst voor in de tuin bij ons nieuwe huis. Te midden van de beelden en schilderijen viel uw expositie "Zinnebeelden" ons op door de schoonheid van de karakters die u exposeerde. Ik was vooral erg onder de indruk van uw beeldschone sieraden: uniek en heel verfijnd!
Aangezien ik een kaartje van de stand meegenomen had wilde ik u dit per mail nog even laten weten. Ik wens u veel succes met uw werk en ik zal van tijd tot tijd een "virtueel bezoekje" brengen aan uw website.
Wilma de Zwaan, Stadskanaal, 9-4-2006

Jouw werk viel me op tussen al het andere op Kunst-event 2006. Het spreekt me erg aan! Heb je nog goed kunnen verkopen? Veel kunstenaars klaagden over de geringe belangstelling, het lage bezoekersaantal. Groetjes,
Else-Marie Vermolen, 29-3-06

 

2005

Lieve Marlies, altijd heerlijk om mooi werk te zien en dat nog met mij verbonden te weten ook. Maar ik schrijf te veel doordat ik niets onthoud van wat ik geschreven heb, ongeveer (altijd al hoor, geen zorg), dus ik weet ook niet waar ik, toepasselijksheidshalve, over die gaten geschreven heb. Bedankt hoor, en succes gewenst met alles,
Leo Vroman, 16-12-05

Jullie hebben weinig van ons gehoord door drukte en o.a. verbouwingen in het huis van Franci. In ieder geval de beste wensen voor Kerstmis en het nieuwe jaar.
Thea & Henk, 19-12-05

Wat een gedrevenheid! Niet vaak ontmoet ik een kunstenaar die met zoveel energie haar eigenheid omzet in allerlei activiteiten. En daar hoort ook deze nieuwsbrief bij. Groet,
Marie Jose, 19-12 2005

Diep onder de indruk van je kleurrijke creaties.
Ineke en Luc Dupuits, Sittard
Reacties uit gastenboek ter gelegenheid van de expositie:
er vallen gaten in ons bestaan, 23 okt tot 2 dec. 2005

Telkens weer die nieuwe afwisselende kunstwerken,hoe krijg je het voor elkaar.
Renée Andrik, Millingen a.d. Rijn
Reacties uit gastenboek ter gelegenheid van de expositie:
er vallen gaten in ons bestaan, 23 okt tot 2 dec. 2005

Goed dat je ons op een andere manier laat kijken. Bedankt voor beeld, dans en drank.
Gerard en Lieveken Roelofs, Hilvarenbeek
Reacties uit gastenboek ter gelegenheid van de expositie:
er vallen gaten in ons bestaan, 23 okt tot 2 dec. 2005

Energiek en kleurrijk.
Imke, Utrecht
Reacties uit gastenboek ter gelegenheid van de expositie:
er vallen gaten in ons bestaan, 23 okt tot 2 dec. 2005

Kleur, vorm, patroon, herhaling geeft een rustige uitstraling.
Rianne V.
Reacties uit gastenboek ter gelegenheid van de expositie:
er vallen gaten in ons bestaan, 23 okt tot 2 dec. 2005

Ik vind je werken schitterend en leuk en vrolijk… Je wordt er rustig van.
Hanneke Woerdeman, Loon op Zand
Reacties uit gastenboek ter gelegenheid van de expositie:
er vallen gaten in ons bestaan, 23 okt tot 2 dec. 2005

Ben vorige week donderdag even op en neer gefietst naar Kaatsheuvel. Was de moeite, was ook interessant. Niet dat al jouw werk precies in mijn smaak valt. Ik was vooral gecharmeerd van je ruimtelijke driedimensionale werk en je textiele werken. Vooral die textiel waar je met brandgaten en draadjes aan de gang bent gegaan. Het mooiste vond ik die kleine werkjes rechtsachter met de omgeslagen lapjes. En wat vond ik dan interessant, wil je natuurlijk weten? Nou das niet zo moeilijk. Je probeert in die grote doeken op de kijker een ruimtelijke indruk te wekken. En dat lukt heel aardig als je van grotere afstand kijkt. Van dichterbij zie je dat het een stevig gevecht moet zijn voor jou.
Ton Vermunt, 1-12-2005

Nadat ik uw beide websites heb bezocht en uw werk bekeken, begrijp ik ook wel een beetje waarom u in die zinnen van mij iets herkent. Aan uw werk viel me onder meer de grote veelzijdigheid op, zowel wat gebruikte materialen en technieken als wat de diverse thema's betreft. Heel interessant vind ik o.a. het oude werk, de textielwerkstukken die het zwaar te verduren hebben gehad. Maar voor de kijker is vervolgens het boeiendst om te zien wat er verandert en wat er, in veranderde gedaante, blijft. Hoewel afbeeldingen, zeker als ze sterk verkleind zijn, altijd maar een indruk geven van de kracht van een kunstwerk, meen ik toch wel al te mogen zeggen dat uw werk een geïnspireerde, gedreven en eigenzinnige indruk maakt. Mocht ik bij een van uw komende exposities eens in de buurt zijn, dan kom ik zeker eens kijken of die eerste indruk overeind blijft ten overstaan van het echte werk. Nogmaals dank voor uw brief en veel plezier en inspiratie met uw werk.
Cyrille Offermans, 1-11-2005

Al zoekend in de bieb naar oude foto's van Tilburg kom ik je tegen in een heel oud overzicht
van kunstenaars uit Tilburg en nu surfend over het web, op zoek naar edelsmeden kom ik op je site. Heel mooi en overzichtelijk. Mijn site is nog in opbouw door mijn slimme TUneefje maar is al te bekijken op www.mjeijkemans.nl
Marie José Eijkemans, 26-9-2005

Hoi Marlies, leuke site. Je was dit jaar in Halderberge, in het Gemeentehuis. Ik las er een
artikel over in de Halderbergerbode. Het viel me op vanwege je naam, Lebesque. Ik ben helaas niet in de gelegenheid geweest om te komen kijken. Mijn moeder heette ook Lebesque. Ik vind het een mooie naam en nu vroeg ik mezelf af, ben je misschien verre familie van mijn moeder? Daar je deze naam niet zo vaak tegen komt. Mijn moeder leeft helaas niet meer. Maar ik vind het gewoon interessant. Ze had 5 zussen, die leven nog wel gelukkig. Ik kan het ook wel aan mijn tantes vragen, maar ik vind het leuk om 't jou zelf te vragen.
Rina van der Wildt, 14-8-2005

Het was goed om je weer eens te zien en van je werk te proeven. Jullie zitten daar goed. Je sieraden vond ik verassend en heel bijzonder.Tot de volgende keer, Teuny
Teuny Tukker, 16-7-2005

Ziet er professioneel uit en ook leuke informatie. Zo blijf ik ook op de hoogte. Ik probeer in juli nog langs te komen.
Marie-Louise Elias, 15-7-2005

Ben onder de indruk van je site en al je activiteiten! Marlies ik zie een bevestiging van al je kunnen. Helaas lukt het niet om in juli te komen, dus tot later.
Agnes Molnár, 6-7-2005

Hartstikke interessante site. Spannend wat er de komende tijd allemaal gaat gebeuren. Ik verheug me erop om zaterdag naar je toe te komen en de expositie te zien, liefs Philine
Philine Lebesque, 5-7-2005

Mooie site hoor. Ook echt iets voor jou om dat zo te doen! Ik kom een keer kijken. Groeten Jan
Jan Dijkhoff, 21-6-2005

Ziet er erg goed uit je website ! Ik kom binnenkort langs om zelf nog even je werk te bewonderen, groetjes Monique
Monique Vaes, 20 juni 2005

 

2004

Marlies, terug van weggeweest, zat m'n mail door te nemen. Kan me, zoals je weet, zonder enige moeite voordoen als cultuurbarbaar (sic). Zal me daarom ook niet wagen aan enig vakkundig oordeel, maar het werk werkt wel. Ben meteen weer terug in afrikaanse kleuren, geuren en vormen!
Wam Vermeer, 20-02-2004

Hey Marlies,
gefeliciteerd met je site! Met name de vensters, mutaties en obstakels spreken me enorm aan. Ik kom je werk snel "niet digitaal" bewonderen.
Mario Lebesque, 4-04-2004

Mooie website, veel informatie te zien en te lezen. Jij hebt al veel voor elkaar gekregen, overzichtelijke site. Leuk om de site te openen en te bekijken. Succes met je website en natuurlijk met de ontwikkeling van je werk.
Groeten, Maria B., 30-03-2004

Mooie frisse site, leuk om te zien hoe een ander dat aanpakt! groetjes sanderijn, (van de andere site)
Sanderijn, 03-03-2004

Mooie site. Groeten aan Joop.
Karel Geelen, 29-02-2004

Hallo Marlies,
Ik heb met belangstelling en bewondering je website bekeken. Groet en veel succes,
Berthy, 26-02-2004

Hoi Marlies,
Ik heb je beide websites bekeken en ben onder de indruk van het werk en alle aktiviteiten die jij hebt ondernomen. Ik ben benieuwd naar Haarlem om het werk en de kunstenaar "live" te zien.. Groetjes,
Joop, 24-02-2004

Hoi Marlies,
Nou mijn complimenten! Voor jou en Mieke! Het ziet er keurig uit. Ik ga eens wat mailadressen
opzoeken van kunstminnende vrienden want dit is de moeite waard. Ik zie ook weer stukken die ik niet ken en die ik bloedmooi vind. Ik geloof dat ik maar weer eens moet komen kijken. Sterkte met alles, groetjes,
Rian, 23-02-2004

Ik zou het heel leuk vinden om je nieuws brief te mogen ontvangen.
Als er kosten aan zitten zeg het me dan, want het kost jou ook geld, vergeet dat niet!!
Ramona Colpaert, 21-02-2004

 

2003

Het werk van Marlies zou ik graag ondser de aandacht willen brengen vanwege originaliteit en uitvoering in mij zeer aansprekende kleuren. De zinnebeelden zijn een vak apart. Een geweldige vondst ze uit te laten voeren als sieraad in goud en zilver!
Maja Plas, 21-09-2003

"De Kunstenares verdient een breder publiek dan nu bereikt wordt via geworstel in de marge" (vind ik!)
Wim de Lange, 14-09-2003